NIEUW - Borrow My Brain

Tijdens een 2 uur durende 1:1 sessie kan jij mij ALLES vragen over marketing, design en social media!

Meer info

Yeah, mijn eerste masterclass is af en staat live!

Na maanden hard werken staat sinds 1 augustus 2022 mijn eigen webshop live!

Yeah, mijn eerste masterclass is af en staat live!

Mijn eigen webshop met eerste masterclass is een feit!

Ik wilde al een lange tijd mijn eigen online masterclasses. Daarom besloot ik om er werk van te maken in april 2022. Ik bedacht welke masterclass ik als eerste op wilde zetten. Dat is uiteindelijk mijn masterclass: “17x Instagram Story Geheimen” geworden. Deze masterclass is via mijn nieuwe webshop eenvoudig aan te schaffen. Je betaalt slechts €49,99. Na het aanmelden geef ik jou zo snel mogelijk toegang tot de masterclass die via mijn website te bekijken is. Zo heb je alles onder 1 dak. Wel zo handig! De masterclass duurt 45 minuten en kan je op je eigen tempo afspelen.

In deze masterclass leer jij…

  • hoe je nooit meer 1 van 17 Instagram Story fouten maakt.
  • hoe je het bereik van je Instagram Stories vergroot.
  • hoe je meer betrokken volgers krijgt en dus de kans op meer conversie vergroot.
  • hoe meer mensen jouw Instagram Stories (opnieuw) willen bekijken.
  • hoe jouw Instagram account nóg professioneler wordt.
  • hoe jij nuttige feedback ontvangt van jouw doelgroep en daarmee jouw account (en bedrijf) verbetert.
  • hoe jouw concurrenten jaloers zullen worden op jouw Instagram account.

Review over de masterclass

Ik heb nieuwe tips & tricks geleerd in de masterclass van Yava. Ik dacht dat ik al veel wist over Instagram stories, maar ik heb nog veel bijgeleerd! Yara legt alles helder en duidelijk uit zonder dat het langdradig wordt. Ze gaat er in een lekker tempo doorheen en heeft een leuke manier van vertellen!

– Celesta van den Bor, Content Creator

Review over de masterclass

Deze masterclass was het volgen zeker waard. Het zit vol met handige tips voor beginnende bedrijven, maar ook voor fanatieke Instagrammers! Ik ben blij verrast. Ik had niet verwacht dat ik nog zoveel zou leren over de app Instagram. Zelf vond ik tip 3 en 12 super handig, want deze tips gaan 100% voor meer weergaves op mijn instagram Stories zorgen! Ik ben erg nieuwsgierig naar komende masterclasses van Yara!

– Wyona van Laar

Wil jij voortaan professionelere Instagram Stories? Volg dan mijn masterclass!

Klik hier voor alle informatie!

Wil je meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Neem contact op