NIEUW - Borrow My Brain

Tijdens een 2 uur durende 1:1 sessie kan jij mij ALLES vragen over marketing, design en social media!

Meer info

Social media training op eigen locatie

Ook jij weet voortaan waar je wel en niet op moet letten bij het plaatsen van een social media post of story door mijn social media training op eigen locatie te volgen!

social media training op locatie bij Ministry of Beauty in Apeldoorn - YAVA Design Bureau
social media cursussen harderwijk - YAVA design bureau

Wat leer ik allemaal in de social media training?

Ik geef social media training op maat. Vooraf hebben we een (video)call waarin ik verdiepende vragen stel. Zo achterhaal ik wat jullie huidige niveau is, wat jullie willen bereiken met social media en over welke onderwerpen binnen social media jullie wat willen leren. Wil jij specifiek meer leren over social media statistieken of hashtags? Over content do’s en don’ts? Of heb je hulp nodig met wat je het beste kan posten? Of iets anders? Alles is mogelijk!

Aan welke onderwerpen kan ik denken voor een social media training?

 • Hoe je de social media checklist gebruikt voordat je wat post.
 • Alle ins en outs op Instagram.
 • Help, wat moet ik posten?
 • Hoe zorg je voor meer sales via social media?
 • Hoe je een inhaakkalender voor jouw social media kan gebruiken.
 • Hoe je het beste interactie kan hebben met je doelgroep.
 • De geheime trucjes om meer mensen te bereiken.
 • Hoe je jouw doelgroep het beste kan leren kennen dankzij de gratis statistieken functie.
 • Hoe je altijd je social media post afsluit met een Call To Action.

Alle punten worden ondersteund met visuele voorbeelden zodat je alles beter kan begrijpen en langer kan onthouden!

Review – Lisa, Volandis

Vanuit mijn werkgever kreeg ik de mogelijkheid om de social media training te volgen van Yava. Ik heb de training op een locatie in Harderwijk gevolgd met een gezellige en motiverende groep. De social media training zit goed in elkaar en duurt niet te lang. Je krijgt ontzettend veel relevante informatie en tips waar je gelijk mee aan de slag kunt gaan.

Ik heb de training als erg gezellig en leerzaam ervaren en raad de training zeker aan!

Voor wie is de social media training?

Wil jij bij jou op het werk een social media training voor jou en jouw collega’s? Geen probleem! Wil je liever 1 op 1 een training? Ook dat is mogelijk! Ik kom graag naar jou/jullie toe. Een social media training is voor:

 • Bedrijven met een Instagram account
 • Mensen met een persoonlijk Instagram account
 • Ondernemers
 • Influencers
 • Marketingmedewerkers
 • Communicatiemedewerkers
 • Beginners én gevorderden

Review – Annemiek, Samen Sterk Trainingen

Met je eigen bedrijf op social media communiceren, ja hoe doe je dat het beste? Ergens weet je wel wat mensen interessant zouden vinden om te zien, maar aan de andere kant miste ik een paar tips en tricks. Waar moet je op letten en hoe zorg je ook dat je post er ook leuk en professioneel uitziet?

Toen ik hoorde van de training van Yava dacht ik gelijk: ja, daar moet ik heen. En dat was ook precies wat ik nodig had. De juiste trucjes, tips en weetjes over social media gecombineerd met de tips en tricks om de post ook in een goed design te zetten.

Yava heeft mij echt op weg geholpen. De kennis die Yara heeft kon ze tijdens de training ook goed overbrengen. Zeker een aanrader!

Wil jij ook de social media training volgen? Neem dan contact op!

Neem contact op