NIEUW - Borrow My Brain

Tijdens een 2 uur durende 1:1 sessie kan jij mij ALLES vragen over marketing, design en social media!

Meer info

‘T Huus van Guus – GIFjes

Social media GIFs gemaakt van het personeel van ‘T Huus van Guus in Harderwijk!

Diensten

Opdrachtgever

'T Huus van Guus

Periode

april 2022

Je eigen social media GIFs

Ook het personeel van ‘T Huus van Guus is langs geweest in de green screen studio. Zij wilden social media GIFs voor hun restaurant. Met deze GIFs zal hun merkbekendheid nog meer vergroten. De GIFs kunnen zowel door ‘T Huus van Guus als iedereen wereldwijd gebruikt worden op Snapchat en Instagram. Steeds meer klanten en andere geïnteresseerde weten de GIFs te vinden. Het is leuk om ze op andere social media accounts terug te zien. Dat is natuurlijk gratis reclame, dus goed voor de merkbekendheid van ‘T Huus van Guus.

‘T Huus van Guus aan het woord

We zijn goed ontvangen door Yara in haar green screen studio. Vooraf goed contact gehad met duidelijke instructies wat er van ons verwacht werd. Ze kwam met leuke suggesties en dacht echt met alles mee. De GIFjes waren snel klaar en ook hier heeft Yara duidelijk instructies gegeven. Erg goed en professioneel geregeld. Ze zijn hier zo enthousiast dat iedereen nog een keer wil. Dus tot snel! (:

In de green screen studio

De GIFs van ‘T Huus van Guus zijn opgenomen in de green screen studio. De green screen is 3 meter bij 3 meter. Er was dus genoeg ruimte om video’s op te nemen. Om te beginnen was er eerst bepaald wat voor een soort acties er opgenomen moesten worden. Vervolgens zijn deze acties meerdere keren gefilmd om zeker te weten dat er goede shots tussen zaten. Daarna is er een selectie gemaakt van de video’s die uiteindelijk gebruikt zouden worden. Deze video’s zijn bewerkt in Adobe After Effects. Nadat de video’s uitgesneden en bewerkt waren konden er in Photoshop GIF-bestanden van gemaakt worden. Deze bestanden zijn vervolgens toegevoegd aan een speciaal “brand account” bij Giphy. Dankzij dat account kan nu iedereen op Snapchat en Instagram de GIFs vinden en gebruiken.

Wil jij ook je eigen social media GIFs en stickers?

Ben je geīnspireerd geraakt door deze case? Wil jij ook super vette GIFs? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wie weet sta jij binnenkort wel in Yava’s green screen studio.

Wil je meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Neem contact op