Instagram Story expert worden?

Volg dan mijn online masterclass: 17x Instagram Story Geheimen. Tijdelijk van €49,99 naar €39,99!

Meer informatie

Yava – GIFs en stickers

Social media GIFs en stickers voor Yava.

Diensten

Opdrachtgever

Yava

Periode

September 2021

Meer dan 2,3 miljoen views binnen 44 dagen

Om de merkbekendheid van Yava te vergroten, zijn er social media GIFs en stickers gemaakt. Deze kunnen zowel door Yava als iedereen wereldwijd gebruikt worden op Snapchat en Instagram. Binnen 44 dagen waren er al 2,3 miljoen views! Zo zie je maar hoe effectief gepersonaliseerde GIFs en stickers zijn. Steeds meer klanten en andere geïnteresseerde weten de GIFs en stickers te vinden. Het is leuk om ze op andere social media accounts terug te zien. Dat is natuurlijk gratis reclame, dus goed voor de merkbekendheid van Yava!

GIFs opnemen voor een green screen

De GIFs van Yava zijn opgenomen voor een green screen. De green screen is 3 meter bij 3 meter. Er was dus genoeg ruimte om video’s op te nemen. Om te beginnen was er eerst bepaald wat voor een soort acties er opgenomen moesten worden. Vervolgens zijn deze acties meerdere keren gefilmd om zeker te weten dat er goede shots tussen zaten. Daarna is er een selectie gemaakt van de video’s die uiteindelijk gebruikt zouden worden. Deze video’s zijn bewerkt in Adobe After Effects. Nadat de video’s uitgesneden en bewerkt waren konden er GIF-bestanden van gemaakt worden. Deze bestanden zijn vervolgens toegevoegd aan een speciaal “brand account” bij Giphy. Dankzij dat account kan nu iedereen op Snapchat en Instagram de GIFs vinden en gebruiken.

Geanimeerde stickers

Aan de hand van het bestaande logo en beeldmerk zijn er geanimeerde stickers gemaakt. Deze stickers zijn wederom door iedereen te gebruiken op Snapchat en Instagram. Hieronder zijn slechts drie voorbeelden te zijn. Als je op Instagram of Snapchat bij het toevoegen van GIFs zoekt op: “Yava”, “Yava design” of “Yava design bureau” vind je ook de andere stickers.

Wil jij ook gepersonaliseerde GIFs en stickers?

Ben je geīnspireerd geraakt door deze case? Wil jij ook super vette GIFs en stickers? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wie weet sta jij binnenkort wel voor Yava’s green screen.

Wil je meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Neem contact op