Instagram Story expert worden?

Volg dan mijn online masterclass: 17x Instagram Story Geheimen. Tijdelijk van €49,99 naar €39,99!

Meer informatie

ByDiane – GIFjes

Social media GIFs gemaakt van ByDiane en haar team!

Diensten

Opdrachtgever

ByDiane

Periode

Januari 2022

Je eigen social media GIFs

Ook ByDiane en haar team zijn langs geweest in de green screen studio. Zij wilden social media GIFs voor hun bedrijf. Met deze GIFs zal hun merkbekendheid nog meer vergroten. De GIFs kunnen zowel door ByDiane als iedereen wereldwijd gebruikt worden op Snapchat en Instagram. Steeds meer klanten en andere geïnteresseerde weten de GIFs te vinden. Het is leuk om ze op andere social media accounts terug te zien. Dat is natuurlijk gratis reclame, dus goed voor de merkbekendheid van ByDiane.

ByDiane aan het woord

Wij hebben met ByDiane GIFjes gemaakt bij Yava. Ze is een spontane meid en werkt professioneel. Je voelt je op je gemak bij haar, waardoor de GIFjes ook grappig zijn geworden. Daarbij geeft zij ons duidelijke instructies per mail en is snel in antwoorden. We zijn blij met het resultaat en gebruiken de GIFjes regelmatig. Bedankt Yava!!

In de green screen studio

De GIFs van ByDiane zijn opgenomen in de green screen studio. De green screen is 3 meter bij 3 meter. Er was dus genoeg ruimte om video’s op te nemen. Om te beginnen was er eerst bepaald wat voor een soort acties er opgenomen moesten worden. Vervolgens zijn deze acties meerdere keren gefilmd om zeker te weten dat er goede shots tussen zaten. Daarna is er een selectie gemaakt van de video’s die uiteindelijk gebruikt zouden worden. Deze video’s zijn bewerkt in Adobe After Effects. Nadat de video’s uitgesneden en bewerkt waren konden er in Photoshop GIF-bestanden van gemaakt worden. Deze bestanden zijn vervolgens toegevoegd aan een speciaal “brand account” bij Giphy. Dankzij dat account kan nu iedereen op Snapchat en Instagram de GIFs vinden en gebruiken.

Wil jij ook je eigen social media GIFs en stickers?

Ben je geīnspireerd geraakt door deze case? Wil jij ook super vette GIFs? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wie weet sta jij binnenkort wel in Yava’s green screen studio.

Wil je meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Neem contact op