Instagram Story expert worden?

Volg dan mijn online masterclass: 17x Instagram Story Geheimen. Tijdelijk van €49,99 naar €39,99!

Meer informatie

Broodje Dunner – GIFjes

De social media GIFs van Broodje Dunner zijn binnen een korte tijd meer dan 5,1 miljoen keer bekeken!

Diensten

Opdrachtgever

Broodje Dunner

Periode

December 2021

Meer dan 5,1 miljoen views!

Ook Broodje Dunner is langs geweest in de green screen studio. Zij wilde social media GIFs voor haar eigen bedrijf. Met deze GIFs zal haar merkbekendheid nog meer vergroten. De GIFs kunnen zowel door Broodje Dunner als iedereen wereldwijd gebruikt worden op Snapchat en Instagram. Binnen een zeer korte tijd hadden al meer dan 5.189.439 gebruikers haar GIFs gezien! Steeds meer klanten en andere geïnteresseerde weten de GIFs te vinden. Het is leuk om ze op andere social media accounts terug te zien. Dat is natuurlijk gratis reclame, dus goed voor de merkbekendheid van Broodje Dunner!

Broodje Dunner aan het woord

“Ik ben samen met Yava aan de slag gegaan om social media GIFs voor mij te maken. De studio is erg professioneel en Yava denkt creatief mee. Er was een fijne samenwerking!”

In de green screen studio!

De GIFs van Broodje Dunner zijn opgenomen voor in de green screen studio. De green screen is 3 meter bij 3 meter. Er was dus genoeg ruimte om video’s op te nemen. Om te beginnen was er eerst bepaald wat voor een soort acties er opgenomen moesten worden. Vervolgens zijn deze acties meerdere keren gefilmd om zeker te weten dat er goede shots tussen zaten. Daarna is er een selectie gemaakt van de video’s die uiteindelijk gebruikt zouden worden. Deze video’s zijn bewerkt in Adobe After Effects. Nadat de video’s uitgesneden en bewerkt waren konden er in Photoshop GIF-bestanden van gemaakt worden. Deze bestanden zijn vervolgens toegevoegd aan een speciaal “brand account” bij Giphy. Dankzij dat account kan nu iedereen op Snapchat en Instagram de GIFs vinden en gebruiken.

Wil jij ook je eigen social media GIFs en stickers?

Ben je geīnspireerd geraakt door deze case? Wil jij ook super vette GIFs? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wie weet sta jij binnenkort wel in Yava’s green screen studio.

Wil je meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Neem contact op