NIEUW - Borrow My Brain

Tijdens een 2 uur durende 1:1 sessie kan jij mij ALLES vragen over marketing, design en social media!

Meer info

Yava – illustraties

Foto’s omgezet naar illustraties.

Diensten

Opdrachtgever

Nansee Photography

Periode

Februari 2021

Van foto naar illustratie

Onder andere op social media zie je steeds vaker portert illustraties voorbij komen. Zo zijn er freelancers en influencers die een illustratie van zichzelf hebben. Deze gebruiken zij bijvoorbeeld in hun branding en content. Het mooie van een illustratie is dat de kleuren en vormen eenvoudig aan te passen zijn naar je huisstijl en wensen. Daarnaast zijn illustraties ook erg mooi en persoonlijk om kado te geven. Zo maakt een illustratie je huis nog persoonlijker! 

Yava - Nansee illustratie - mockup

Illustratie van Nansee photography

Sinds 2017 is Nancy aan het werk als fotografe bij Nansee Photography. Zij is werkzaam als bruids-, new born-, familie- en productfotografe. Als je Nancy tegenkomt is dat vaak met een camera in haar handen. Zodoende ook op de illustratie die gemaakt is voor Nansee. 

Yava - Lisa illustratie

Illustratie van afgestudeerde Lisa

Zo is ook van de prachtige dame, Lisa, een illustratie gemaakt. De illustratie is gebaseerd op een foto. De foto is genomen tijdens haar diploma uitreiking. Op de illustratie is Lisa poserend te zien. Daarbij heeft zij in haar handen een bos bloemen, een kaartje en haar diploma vast. 

Yava - Laura illustratie - mockup

Illustratie van influencer Laura Brijde

Laura Brijde is de auteur van het boek “Lifegoals”, spreker in de podcast “De advocado generatie”, presentatrice, Youtuber en influencer. Haar Instagram feed staat vol met mooie foto’s, waaronder een foto van Laura in een blauwe jurk in haar favoriete stad Malaga. Deze foto is omgezet tot een illustratie.

Illustratie van de foto van Kyla en Yoran

Winactie illustratie

In September 2021 was er een winactie op Instagram. De winnaar kreeg van een foto naar keuze een illustratie op maat. Kyla won de winactie. Zij deelde een foto van haar en haar vriend. Van deze foto werd op maat een illustratie gemaakt. Binnen een paar dagen was de illustratie klaar. Kyla en haar vriend zijn erg blij met de illustratie!

Jouw foto omtoveren tot een illustratie?

Yava heeft al heel veel foto’s omgezet naar illustraties. Ben je geīnspireerd door deze case en wil je ook graag een foto om laten zetten tot een illustratie? Dan kan ook jij voortaan je persoonlijke illustratie inzetten op je social media kanalen of je favoriete illustratie laten afdrukken voor in je interieur. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Wil je meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Neem contact op