NIEUW - Borrow My Brain

Tijdens een 2 uur durende 1:1 sessie kan jij mij ALLES vragen over marketing, design en social media!

Meer info

Harver – Marketing resources

Playbook, whitepapers en case studies ontworpen voor Harver.

Diensten

Opdrachtgever

Harver

Periode

Januari - juli 2021

Playbook, whitepapers en case studies

Harver schrijft veel uiteenlopende resources over recruitment. Denk hierbij aan playbooks, whitepapers en case studies. Deze resources zitten vol met informatie, tips en case studies. Om de informatie nog beter tot zijn recht te laten komen en aantrekkelijker te maken, is het juiste design van groot belang. Daarvoor zijn er verschillende marketing resources ontworpen. Elke soort resource heeft een eigen design. Zo hebben alle whitepapers dezelfde indeling en opmaak van het voorblad. Hetzelfde geldt voor alle playbooks en case studies. Zo kunnen lezers snel herkennen wat voor een soort resource het is. Vervolgens zijn de designs aangepast op de klant of het onderwerp, zodat er binnen de resource soort een duidelijk verschil is waar het over gaat. 

Harver Playbook

“Hiring live chat: agents at scale: a playbook” is het eerste ontworpen playbook van Harver. Het voorblad en de gehele indeling zijn compleet anders dan de andere marketing resources van Harver. De kleuren van het voorblad worden bepaald aan de hand van de kleuren op de foto. Zo wordt het een mooi geheel. Daarbij komen deze kleuren ook terug in de rest van het document.

Benieuwd naar de rest van het design? Download hier het playbook!

Yava - Playbook voorblad + bladzijde - 2 pagina

Harver whitepapers

Harver heeft al veel interessante whitepapers geschreven. Deze betreffen verschillende onderwerpen en industrieën. Elk whitepaper heeft een andere foto op het voorblad. Daarbij is ook de inhoud overal anders. De ene whitepaper bestaat uit verschillende soorten grafieken en tabellen, terwijl de andere juist meer visuals en afbeeldingen bevat. 

Benieuwd naar de rest van het design? Download hier de whitepaper.

Yava - Whitepaper voorblad + bladzijde - 2 pagina

Harver case studies

Harver heeft al veel grote bedrijven mogen helpen met hun recruitment proces. Zowel Harver als de klant zijn erg tevreden over de resultaten die daar uit zijn gekomen. Daarover heeft Harver meerdere case studies geschreven. Zo kunnen gebruikers lezen wat voor een impact Harver maakt. Elke case study heeft een voorblad dat aangepast is aan de desbetreffende klant. Zo passen de kleuren en de foto van het voorblad bij de klant. 

Yava - Case study voorblad + bladzijde - 2 pagina

Jouw resource strak in het design?

Ben je erg trots op je geschreven whitepaper, case study, playbook, nieuwsbrief, e-book, onepager of flyer? Vind je het lastig om de informatie juist tot zijn recht te laten komen? Yava heeft meerdere marketing resources ontworpen en zorgt ervoor dat jouw resources het juiste design krijgen! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Neem contact op