NIEUW - Borrow My Brain

Tijdens een 2 uur durende 1:1 sessie kan jij mij ALLES vragen over marketing, design en social media!

Meer info

Looks – Instagram rebranding

Looks Instagram kreeg een rebranding en het logo kreeg een make-over.

Opdrachtgever

Looks schoonheidssalon

Periode

Juli 2021

2450% meer bereikte accounts

Dankzij Yava bereikte het Instagram account van Looks 2450% meer accounts, 2800% meer website bezoekers en 484% meer profielbezoeken binnen 48 uur. Daarbij nam de interactie met huidige- en nieuwe gebruikers enorm toe. De positieve privé berichten van zowel bestaande als nieuwe klanten stroomden binnen. De vruchten werden meteen geplukt!

Looks aan het woord

“De samenwerking met Yava is erg prettig. Alles wordt vakkundig en professioneel aangepakt! Ook de communicatie is altijd erg fijn. Als ik een vraag heb wordt er altijd snel gereageerd. Ik hoef eigelijk nooit te wachten op een antwoord.

Yava heeft mijn website verbeterd. De website ziet er nu overzichtelijker en professioneler uit. Yava heeft meegedacht over hoe de website er strakker uit kon zien. Ook zijn er van de salon mooie foto’s gemaakt en bewerkt. Momenteel beheert Yava het Instagram account van Looks. Zodat Looks goed zichtbaar blijft voor (potentiële) klanten. Ik ben super blij met Yava!”

Zo was het eerst

Voordat Yava aan de slag ging was er weinig consistentie in de posts van Looks. Zo was bijvoorbeeld de ene post zakelijk en de andere persoonlijk. Daarbij werd er voor de posts gebruik gemaakt van foto’s met uiteenlopende stijlen. In combinatie met weinig actief zijn zorgde dit voor weinig publiciteit. Looks wilde hulp om haar Instagram representatiever en actiever te maken. 

Yava - Looks instagram mockup - voor

Zo is het nu

Nadat Yava het nieuwe logo had ontworpen werd het Instagram account aangepakt. Hierbij werd er eerst een fotosessie gehouden in de salon. Tijdens deze fotosessie werden er van verschillende behandelingen en locaties in de salon foto’s gemaakt. Vervolgens zijn deze foto’s nabewerkt. Nadat de template voor de Instagram posts was bepaald kon het ontworpen worden. Dankzij deze template zijn alle foto’s eenvoudig in hetzelfde design te gieten. Zo ziet het Instagram account van Looks er consistent, professioneel en overzichtelijk uit. 

Yava - Looks instagram mobile and laptop mockup - na

Kan jouw social media ook een rebranding gebruiken?

Ben je geïnspireerd door deze case en wil jij ook jouw social media een rebranding geven? Dit is zowel voor bedrijven, scholen en particulieren mogelijk. Juist als je onderscheid wilt maken tussen je concurrenten of als je gewoon meer wilt opvallen. Tegenwoordig zoekt iedereen je (bedrijf) op via social media. Als je social media er vervolgens niet uitblinkt dan ben je direct de aandacht kwijt. Dat wilt Yava graag voor je voorkomen! 

Wil je meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Neem contact op