Instagram Story expert worden?

Volg dan mijn online masterclass: 17x Instagram Story Geheimen. Tijdelijk van €49,99 naar €39,99!

Meer informatie

Nansee Photography – GIFjes

De Instagram GIFs van Nansee zijn binnen 21 dagen 389.304 keer bekeken!

Diensten

Opdrachtgever

Nansee Photography

Periode

November 2021

389.304 views binnen 21 dagen!

Ook Nansee Photography is langs geweest in de green screen studio. Zij wilde social media GIFs voor haar eigen bedrijf. Met deze GIFs zal haar merkbekendheid nog meer vergroten. De GIFs kunnen zowel door Nansee als iedereen wereldwijd gebruikt worden op Snapchat en Instagram. Binnen 21 dagen hadden al 389.304 gebruikers haar GIFs gezien! Steeds meer klanten en andere geïnteresseerde weten de GIFs te vinden. Het is leuk om ze op andere social media accounts terug te zien. Dat is natuurlijk gratis reclame, dus goed voor de merkbekendheid van Nansee!

In de green screen studio!

De GIFs van Nansee zijn opgenomen voor een green screen. De green screen is 3 meter bij 3 meter. Er was dus genoeg ruimte om video’s op te nemen. Om te beginnen was er eerst bepaald wat voor een soort acties er opgenomen moesten worden. Vervolgens zijn deze acties meerdere keren gefilmd om zeker te weten dat er goede shots tussen zaten. Daarna is er een selectie gemaakt van de video’s die uiteindelijk gebruikt zouden worden. Deze video’s zijn bewerkt in Adobe After Effects. Nadat de video’s uitgesneden en bewerkt waren konden er in Photoshop GIF-bestanden van gemaakt worden. Deze bestanden zijn vervolgens toegevoegd aan een speciaal “brand account” bij Giphy. Dankzij dat account kan nu iedereen op Snapchat en Instagram de GIFs vinden en gebruiken.

Wil jij ook je eigen GIFs en stickers?

Ben je geīnspireerd geraakt door deze case? Wil jij ook super vette GIFs? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wie weet sta jij binnenkort wel in Yava’s green screen studio.

Wil je meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Neem contact op