NIEUW - Borrow My Brain

Tijdens een 2 uur durende 1:1 sessie kan jij mij ALLES vragen over marketing, design en social media!

Meer info

Harver – Visuals

Verschillende visuals ontworpen voor de wekelijkse blogs van Harver over recruitment. 

Diensten

Opdrachtgever

Harver

Periode

Januari - juni 2021

Unieke visuals voor elke blog

Harver schrijft elke week meerdere interessante blogs. Deze blogs gaan over verschillende categorieën en industrieën binnen recruitment. Zo gaan de blogs niet alleen over de verschillende industrieën, maar bijvoorbeeld ook over diversiteit en inclusiviteit. Alle blogs staan in een overzicht op de website van Harver. Voor gebruikers is het belangrijk om snel een duidelijk beeld te krijgen waar een blog over gaat. Daarom zijn er voor de wekelijkse blogs van Harver ondersteunende visuals ontworpen. Zo is er ook samen met de titel snel te zien waar een blog over gaat. Daarbij komen de visuals ook terug op de pagina van de blogs zelf. Zo heeft elke blog bovenaan de pagina zijn eigen visual staan.

Onder andere door het vermijden van te veel verschillende (felle) kleuren is het overzicht van de blogs speels en duidelijk. De achtergronden van de visuals zijn enkel groen, blauw, geel of grijs. De kleuren van de personen en objecten in de visual zijn afgestemd op de achtergrondkleuren. Zo wordt er consistentie en rust gecreëerd. Waardoor de pagina overzichtelijk is. Zodat gebruikers snel een keuze kunnen maken over welke blogs zij willen lezen. Ten slotte wilt het oog natuurlijk ook wat. De visuals van de blogs maken de website pagina niet alleen overzichtelijker, maar ook visueel aantrekkelijker.

Op maat gemaakte visuals

Ben je geīnspireerd geraakt door deze case en wil jij ook gepersonaliseerde visuals? Yava brengt jouw nieuwsbrieven, e-books, blogs en folders tot een nog hoger niveau! Ze komen niet alleen meer tot leven, maar visuals werken ook ondersteunend. Visuals kunnen jouw informatie goed overbrengen, ook daar waar woorden het onduidelijker zouden maken. Wil je weten hoe visuals jou kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact op!

Wil je meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Neem contact op