Instagram Story expert worden?

Volg dan mijn online masterclass: 17x Instagram Story Geheimen. Tijdelijk van €49,99 naar €39,99!

Meer informatie

Harver – Design training

Een design en branding workshop aan Harver voor het hele bedrijf.

Diensten

Opdrachtgever

Harver

Periode

Mei 2020

Branding en design training

Alle werknemers van Harver werken sinds februari 2020 met een template voor presentaties. Deze template is geheel in de huisstijl van Harver. Hiermee kunnen werknemers eenvoudig professionele presentaties maken voor intern en extern gebruik. Na het lanceren van de template werd er een bijpassende design en branding training gegeven. Deze training was gemaakt voor alle niveau’s, zodat werknemers uit alle teams mee konden doen.

De do’s en don’ts voor de branding van Harver werden netjes uiteen gezet. Zo zouden alle presentaties voortaan consistent en in lijn zijn met de branding. Daarbij werden ook de basis design regels uitgebreid besproken. Hiervoor werden er voorbeelden gebruikt van hoe een presentatie dia er juist wel en juist niet uit zou moeten zien. Een visuele uitleg blijft altijd beter hangen!

Harver bespaart veel kostbare tijd

De opgedane kennis van de design en branding training kunnen de werknemers nog jaren toepassen. Dankzij de training besparen Harver werknemers nu veel kostbare tijd, omdat zij met een op maat gemaakte template werken. Nu hoeven ze nooit meer zelf te bedenken hoe een dia eruit komt te zien. Zij kunnen eenvoudig dia’s uitkiezen die zij willen gebruiken, om vervolgens enkel de tekst en eventueel de afbeeldingen te vervangen. Zo zijn alle presentaties altijd professioneel en consistent in lijn met de huisstijl van Harver en kunnen zij hun bespaarde tijd besteden aan belangrijkere dingen. 

  • Altijd in lijn met de huisstijl
  • Maakt het werken aan presentaties leuker
  • Maakt altijd positieve indruk bij (potentiële) klanten
  • Bespaart tijd om te besteden aan belangrijkere taken

Wil jij ook een design training op maat?

Ben je geīnspireerd geraakt door deze case en wil jij ook kostbare tijd besparen en professionelere visuele uitingen maken? Yava maakt op maat een design training voor jou, je team of je bedrijf. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Wil je meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Neem contact op