NIEUW - Borrow My Brain

Tijdens een 2 uur durende 1:1 sessie kan jij mij ALLES vragen over marketing, design en social media!

Meer info

BergWerk – flyers

Voor BergWerk heb ik twee flyers ontworpen: één gericht op scholieren en één algemene flyer over de diensten van BergWerk

Diensten

Opdrachtgever

BergWerk

Periode

juni 2023

Twee flyers ontworpen voor BergWerk in Harderwijk

BergWerk is hét arbeidsbemiddelingsbureau van Harderwijk en omstreken en bestaat al meer dan 15 jaar. Zij helpen werkzoekenden aan een baan en scholieren aan een leerzame stage. Voor deze twee doelgroepen wilden zij een flyer hebben. Zo gezegd, zo gedaan.

Ik ben eerst gaan uitschrijven wat voor content er op welke flyer zou komen. Op basis van hoeveel elementen de flyer zou krijgen, ben ik de ontwerpen gaan maken. De flyer gericht op scholieren werd een eenzijdige flyer en de algemene flyer gericht op werkzoekenden een tweezijdige flyer.

In samenwerking met BergWerk is er geschaafd aan de teksten op de flyer, want less is more! De uiteindelijke A5 flyers zijn hieronder te bekijken.

Nieuwe website voor BergWerk

Naast de flyers voor BergWerk heb ik ook een gloednieuwe website voor ze ontworpen. In januari 2022 presenteerde ik een wireframe voor de nieuwe website. BergWerk was enthousiast en het project kon beginnen. Samen met developer en ontwerper Websheriff werd de gehele website ontworpen. Elke pagina is in detail ontworpen. Zo zijn er nu van alle klanten van BergWerk een eigen werkgeverspagina. Deze pagina’s zijn geheel in het kleurenpallet van de klanten ontworpen en aangevuld met foto’s en video’s van dat bedrijf. Zo krijgen werkzoekenden meteen een goed beeld van hoe het is om te werken bij dat bedrijf. Hetzelfde geldt voor alle vacatures. Deze zijn voorzien van reviews van werknemers die werken bij dat bedrijf, foto’s, video’s en leuke feitjes! Werk zoeken wordt zo een stuk leuker en efficiënter!

Wil jij ook hulp met het ontwerpen van jouw/jullie flyers?

Neem contact op

Wil je meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Neem contact op