NIEUW - Borrow My Brain

Tijdens een 2 uur durende 1:1 sessie kan jij mij ALLES vragen over marketing, design en social media!

Meer info

Centraal Ketelhuis – Paasmenu

Ik heb het menu voor het Paasontbijt voor Centraal Ketelhuis 2023 in Amersfoort ontworpen.

Diensten

Opdrachtgever

Centraal Ketelhuis

Periode

Maart 2023

Het ontwerp van het Paasontbijt Centraal Ketelhuis

In november 2022 heb ik voor het Centraal Ketelhuis in Amersfoort de menukaarten ontworpen voor de Kerstbrunch. Klik hier om het ontwerp te zien. Op tweede Paasdag 2023 organiseerde het Centraal Ketelhuis een Paasontbijt. Hier hebben zij uiteraard een passend ontwerp voor nodig zodat de menukaarten al ruim voor Pasen in het restaurant konden liggen om reclame te maken.

De opdracht was om een menukaart te ontwerpen wat past bij de stijl van de huidige menukaart, maar wat toch verfrissend en anders zou zijn. Er moest een vleugje “magie” en “Pasen” in gegooid worden. Zo gezegd, zo gedaan.

Eerst ging ik op zoek naar inspiratie voor Paas menu’s. Paas menu’s kunnen erg variëren en staan vaak vol met heftige kleuren en kinderlijke tekeningen. Dat past niet bij het Centraal Ketelhuis. Daarom koos ik voor een elegante en rustigere middenweg.

De menukaarten passen nu op tafel naast het huidige menu door de terugkomende elementen. Zo is het kader rondom de menukaart op beide kaarten terug te zien. Daarbij komen ook de lettertypes, het logo en het stukje over allergenen op beide menukaarten terug.

Centraal Ketelhuis Paasontbijt 2023 - mockup

Review – Melissa, Next Venue

Samenwerken met Yara gaat super! Yara communiceert duidelijk, reageert snel en geeft een duidelijke planning aan. Wanneer nodig vraagt ze om verduidelijking van de briefing, ook dat is prettig. Zo weet ze zeker dat ze de juiste vertaling naar een eindproduct kan maken. Bovendien is ze altijd enthousiast en komt ze haar afspraken na. Aanrader dus!

Wil jij ook hulp met een ontwerp in welke vorm dan ook?

Neem contact op

Wil je meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Neem contact op