NIEUW - Borrow My Brain

Tijdens een 2 uur durende 1:1 sessie kan jij mij ALLES vragen over marketing, design en social media!

Meer info

Centraal Ketelhuis – Kerst brunchmenu

Ik heb het Kerst brunchmenu voor Centraal Ketelhuis 2022 in Amersfoort ontworpen.

Diensten

Opdrachtgever

Centraal Ketelhuis Amersfoort

Periode

November 2022

Het ontwerp van het Kerst brunchmenu Centraal Ketelhuis

Via via kreeg ik de vraag of ik met spoed een ontwerp kon maken voor het Kerst brunchmenu van het Centraal Ketelhuis. Het ontwerp moest binnen vijf dagen af zijn. Gelukkig vond ik dit een leuk project en dook ik er gelijk in. Het Centraal Ketelhuis heeft met Kerst een speciale brunch voor volwassenen en kinderen. Dit willen zij ruim van te voren promoten door middel van een speciale menukaart wat in het restaurant ligt. Daarom moest het zo snel mogelijk af zijn.

De opdracht was om een menukaart voor volwassenen en een aparte voor kinderen te ontwerpen wat past bij de stijl van de huidige menukaart, maar wat toch verfrissend en anders zou zijn. Er moest een vleugje “magie” in gegooid worden. Zo gezegd, zo gedaan.

Eerst ging ik mij verdiepen in het restaurant van het Centraal Ketelhuis en de huidige stijl. Vervolgens ging ik op zoek naar inspiratie voor Kerst menu’s. Kerst menu’s kunnen erg variëren van ontwerpen die vol met glitters zitten tot vrolijke ontwerpen met kerstbomen en slingers. Beide stijlen passen niet bij het Centraal Ketelhuis. Daarom koos ik voor een elegante en rustigere middenweg.

De Kerst brunchkaarten passen nu op tafel naast het huidige menu door de terugkomende elementen. Zo is het kader rondom de menukaart op beide kaarten terug te zien. Daarbij komen ook de lettertypes, het logo en het stukje over allergenen op beide menukaarten terug.

Voor het Paasontbijt van 2023 heb ik ook hun menukaarten ontworpen. Klik hier om de ontwerpen te zien.

Review – Melissa, Next Venue

Samenwerken met Yara gaat super! Yara communiceert duidelijk, reageert snel en geeft een duidelijke planning aan. Wanneer nodig vraagt ze om verduidelijking van de briefing, ook dat is prettig. Zo weet ze zeker dat ze de juiste vertaling naar een eindproduct kan maken. Bovendien is ze altijd enthousiast en komt ze haar afspraken na. Aanrader dus!

Wil jij ook hulp met een ontwerp in welke vorm dan ook?

Neem contact op

Wil je meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Neem contact op