Instagram Story expert worden?

Volg dan mijn online masterclass: 17x Instagram Story Geheimen. Tijdelijk van €49,99 naar €39,99!

Meer informatie

BergWerk – Nieuwe website

In augustus 2022 is de nieuwe website van arbeidsbemiddelingsbureau BergWerk live gegaan!

Diensten

Opdrachtgever

BergWerk

Periode

Augustus 2022

Het was tijd voor een nieuwe website voor BergWerk

BergWerk is hét arbeidsbemiddelingsbureau van Harderwijk en omstreken en bestaat al meer dan 15 jaar. De website was al een aantal jaren oud en toe aan vernieuwing. De vorige website was vrij ‘klein’. Hierdoor konden zowel werkzoekenden als bedrijven die personeel zoeken weinig concrete informatie vinden. Daarom kwam ik met een voorstel om een nieuwe website te maken. De nieuwe website zou veel uitgebreider worden en meer gericht zijn op beleving. En dat is gelukt!

Hieronder zie je de vorige website.

De nieuwe website van BergWerk

In januari 2022 presenteerde ik een wireframe voor de nieuwe website. BergWerk was enthousiast en het project kon beginnen. Samen met developer en ontwerper Websheriff werd de gehele website ontworpen. Elke pagina is in detail ontworpen. Zo zijn er nu van alle klanten van BergWerk een eigen werkgeverspagina. Deze pagina’s zijn geheel in het kleurenpallet van de klanten ontworpen en aangevuld met foto’s en video’s van dat bedrijf. Zo krijgen werkzoekenden meteen een goed beeld van hoe het is om te werken bij dat bedrijf. Hetzelfde geldt voor alle vacatures. Deze zijn voorzien van reviews van werknemers die werken bij dat bedrijf, foto’s, video’s en leuke feitjes! Werk zoeken wordt zo een stuk leuker en efficiënter!

Daarbij heeft de nieuwe website ten opzichte van de vorige website een uitgebreid filtersysteem. Zo kunnen werkzoekenden veel makkelijker op zoek naar een baan die bij hen past. Hieronder zie je het overzicht van alle vacatures.

Ontwerpen, copy schrijven en content vullen

Van januari tot en met augustus heb ik mij bezig gehouden met het ontwerpen van de website in samenwerking met de Websheriff, het schrijven van copy voor meerdere pagina’s en het vullen van content. Denk hierbij aan het maken en zoeken van foto’s en video’s van verschillende klanten van BergWerk. De gehele website bestaat uit zo’n 200 pagina’s. Deze pagina’s heb ik samen met BergWerk aangemaakt en gevuld in WordPress. Ik ben dus bij het gehele proces van de website betrokken geweest. Juist dat maakt het voor mij een leuk project.

Dus ben jij op zoek naar werk of personeel?

Voor de leukste uiteenlopende banen moet je bij BergWerk zijn! Zij hebben niet alleen banen in Harderwijk, maar onder andere ook in Almere, Zeewolde, Nunspeet, Ermelo, Nijkerk. Je kan bij hen terecht voor banen in de horeca, productie, logistiek, HR, sales, marketing, facilitaire dienst, schoonmaak, als leidinggevende en op kantoor. Daarnaast helpen zij jou van A tot Z. Wil jij doorleren of je omscholen? Ook daar helpt BergWerk jou mee.

Ben jij op zoek naar personeel? Neem dan zeker een kijkje op deze pagina en zie wat BergWerk allemaal voor jou kan doen.

Of ben jij gewoon benieuwd naar de nieuwe website of wil jij meer weten over BergWerk. Klik dan op de knop hieronder.

Wil jij ook een nieuwe website?

Neem contact op

Wil je meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Neem contact op