Instagram Story expert worden?

Volg dan mijn online masterclass: 17x Instagram Story Geheimen. Tijdelijk van €49,99 naar €39,99!

Meer informatie

BergWerk – GIFjes

Social media GIFjes gemaakt van het personeel van BergWerk in Harderwijk!

Diensten

Opdrachtgever

BergWerk

Periode

April 2022

Eigen social media GIFjes

Ook het personeel van BergWerk uit Harderwijk is langs geweest in de green screen studio. Met deze GIFjes zal hun merkbekendheid nog meer vergroten. De GIFjes kunnen zowel door BergWerk als iedereen wereldwijd gebruikt worden op Snapchat en Instagram. Steeds meer klanten en andere geïnteresseerde weten de GIFjes te vinden. Het is leuk om ze op andere social media accounts terug te zien. Dat is natuurlijk gratis reclame, dus goed voor de merkbekendheid van BergWerk.

In de green screen studio

De GIFjes van BergWerk zijn opgenomen in de green screen studio. De green screen is 3 meter bij 3 meter. Er was dus genoeg ruimte om video’s op te nemen. Om te beginnen was er eerst bepaald wat voor een soort acties er opgenomen moesten worden. Vervolgens zijn deze acties meerdere keren gefilmd om zeker te weten dat er goede shots tussen zaten. Daarna is er een selectie gemaakt van de video’s die uiteindelijk gebruikt zouden worden. Deze video’s zijn bewerkt in Adobe After Effects. Nadat de video’s uitgesneden en bewerkt waren konden er in Photoshop GIF-bestanden van gemaakt worden. Deze bestanden zijn vervolgens toegevoegd aan een speciaal “brand account” bij Giphy. Dankzij dat account kan nu iedereen op Snapchat en Instagram de GIFs vinden en gebruiken.

Meer dan 8 miljoen views!

Binnen 3 weken waren de GIFjes van BergWerk al meer dan 8 miljoen keer bekeken! Dat is erg veel en al helemaal in zo’n korte tijd! BergWerk heeft een eigen account waar zij alle statistieken bij kunnen houden. Dit is interessant om te zien. Hierdoor kan je zien welke GIFjes goed gevonden en bekeken worden en welke minder. Daarbij zie je ook per dag hoevaak je GIFjes bekeken zijn. Bij BergWerk is er één piek op 27 april waarbij de GIFjes maar liefst 4 miljoen keer bekeken zijn!

Wil jij ook je eigen social media GIFs en stickers?

Ben je geīnspireerd geraakt door deze case? Wil jij ook super vette GIFs? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wie weet sta jij binnenkort wel in Yava’s green screen studio.

Wil je meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Neem contact op