Instagram Story expert worden?

Volg dan mijn online masterclass: 17x Instagram Story Geheimen. Tijdelijk van €49,99 naar €39,99!

Meer informatie

Beautycarrousel – GIFjes

Ook de meiden van Beautycarrousel van Harderwijk hebben nu hun eigen social media GIFjes. Scroll naar beneden en ontdek een aantal GIFjes!

Diensten

Opdrachtgever

Beautycarrousel

Periode

Januari 2023

Je eigen social media GIFjes

Ook de meiden van Beautycarrousel zijn langs geweest in de green screen studio. Zij wilden zowel stickers als solo en duo GIFjes. Met deze GIFjes zal zijn merkbekendheid nog meer vergroten. De GIFjes kunnen zowel door hem als iedereen wereldwijd gebruikt worden op Snapchat en Instagram. Het is leuk om de GIFjes op andere social media accounts terug te zien. Dat is natuurlijk gratis reclame, dus goed voor de merkbekendheid van Beautycarrousel.

Beautycarrousel in de green screen studio

De GIFjes van de Beautycarrousel zijn opgenomen in de green screen studio. De green screen is 3 meter bij 3 meter. Er was dus genoeg ruimte om video’s op te nemen. Om te beginnen was er eerst bepaald wat voor een soort acties er opgenomen moesten worden. Vervolgens zijn deze acties meerdere keren gefilmd om zeker te weten dat er goede shots tussen zaten. Daarna is er een selectie gemaakt van de video’s die uiteindelijk gebruikt zouden worden. Deze video’s zijn bewerkt in Adobe After Effects. Nadat de video’s uitgesneden en bewerkt waren konden er in Photoshop GIF-bestanden van gemaakt worden. Deze bestanden zijn vervolgens toegevoegd aan een speciaal “brand account” bij Giphy. Dankzij dat account kan nu iedereen op Snapchat en Instagram de GIFjes vinden en gebruiken.

Wil jij ook je eigen social media GIFjes en stickers?

Ben je geīnspireerd geraakt door deze case? Wil jij ook super vette GIFjes? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wie weet sta jij binnenkort wel in Yava’s green screen studio.

Wil je meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Neem contact op