Instagram Story expert worden?

Volg dan mijn online masterclass: 17x Instagram Story Geheimen. Tijdelijk van €49,99 naar €39,99!

Meer informatie

Beauty By Jenn – stickers

De Social media stickers van Beauty By Jenn zijn binnen 30 dagen 369.289 keer bekeken!

Diensten

Opdrachtgever

Beauty By Jenn

Periode

November 2021

Binnen 30 dagen 369.289 views!

Voor Beauty By Jenn zijn er 11 social media stickers gemaakt. Zij wilde social media stickers voor haar eigen schoonheidssalon. Met deze stickers zal haar merkbekendheid nog meer vergroten. De stickers kunnen zowel door Beauty By Jenn als iedereen wereldwijd gebruikt worden op Snapchat en Instagram. Binnen 30 dagen hadden al 369.289 gebruikers haar stickers gezien! Steeds meer klanten en andere geïnteresseerde weten de stickers te vinden. Het is leuk om ze op andere social media accounts terug te zien. Dat is natuurlijk gratis reclame, dus goed voor de merkbekendheid van Beauty By Jenn!

Beauty By Jenn aan het woord

“Ik heb social media stickers laten maken voor Beauty By Jenn. Super leuk natuurlijk! Ik vond de communicatie met Yava super fijn, flexibel en ik kreeg snel antwoord. De stickers zijn helemaal naar wens gemaakt en ze waren snel klaar! Ik ben super tevreden en ik raad het ook echt aan om je social media stickers of GIFs door Yava te laten maken!”

Wil jij ook je eigen social media GIFs en stickers?

Ben je geīnspireerd geraakt door deze case? Wil jij ook super vette GIFs? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wie weet sta jij binnenkort wel in Yava’s green screen studio.

Wil je meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Neem contact op