NIEUW - Borrow My Brain

Tijdens een 2 uur durende 1:1 sessie kan jij mij ALLES vragen over marketing, design en social media!

Meer info

Motion Design School – Animatie video’s

Geanimeerde video’s gemaakt met de visuals en interfaces van Motion Design School.

Diensten

Opdrachtgever

Motion Design School

Periode

2020 - 2021

Val meer op met animatie’s!

Visuals, logo’s, video’s en websites komen meer tot leven met animatie’s. Dankzij animatie’s valt content meer op. Dit zorgt er vervolgens voor dat gebruikers en klanten meer geïnteresseerd raken in wat je wilt vertellen. Daarbij zal je boodschap langer blijven hangen, omdat het opviel. Op een website is het belangrijk om de juiste balans te hebben tussen te veel en te weinig animatie’s. Daarentegen leiden te veel animaties op een website soms juist af van de belangrijke informatie. Yava helpt je graag met het vinden van de juiste balans in animatie’s. Bekijk hieronder welke geanimeerde video’s Yava onder andere al heeft gemaakt.

Kampvuur-sessie animatie

Dit soort animatie’s worden voornamelijk gebruikt ter ondersteuning van informatie, content en video’s. In deze animatie gebeuren veel dingen op hetzelfde moment. Ten eerste zien we drie mensen. Zij zitten naast een vijver rond een kampvuur. Dankzij het licht van het vuur zijn er meerdere schaduwplekken te zien.  Deze schaduwplekken gaan mee op de bewegingen. Ondertussen is de één gitaar aan het spelen terwijl de ander een marshmallow aan het opwarmen is. Daarbij is er in de lucht een vallende ster te zien. Vlak na de vallende ster komt er een vis boven het water gesprongen. Als laatste zien we de bomen en planten zachtjes door de wind heen en weer gaan. Al met al is dit een korte animatie waarin veel te zien is.

Yava - Kampvuur animatie video - looped

Website interface animatie

Deze website komt helemaal tot leven dankzij geanimeerde elementen. De belevenis van de gebruiker wordt dankzij de opvallende animaties leuker. Hierdoor zullen gebruikers gemiddeld langer op de website blijven, wat uiteindelijk kan leiden tot nieuwe klanten. De toegevoegde animatie’s zijn kleine en subtiele transities waardoor het niet afleidend is. Door de transities klein en consistent te houden blijft de website overzichtelijk.

Yava - Website interface animatie - looped

Vliegende vogel animatie

Deze animatie is vergelijkbaar met de eerste animatie. Ook dit soort animatie’s worden voornamelijk gebruikt ter ondersteuning van informatie, content en video’s. In deze animatie gebeuren meerdere dingen in een korte tijd. We zien als eerste een vogel die landt op een tak. Tegelijkertijd bewegen ook de wolken, lucht, bloemen en planten zachtjes door de wind. Ook in deze animatie is weer veel te zien.

Yava - Expressive bird animatie video - looped

Wil jij ook ondersteunende animatie’s?

Ben je geīnspireerd geraakt door deze case? Heeft jouw logo meer pit nodig? Mist jouw website een beetje magie? Wil jij graag jouw eigen design geanimeerd zien? Of heb je wellicht een andere animatie idee of vraag? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Wil je meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Neem contact op