Instagram Story expert worden?

Volg dan mijn online masterclass: 17x Instagram Story Geheimen. Tijdelijk van €49,99 naar €39,99!

Meer informatie

Over YAVA

Wie en wat is Yava? Yava is een full service design bureau in Harderwijk dat online en offline design (trainingen) creeërt.

Wie en wat is Yava?

Yava is een full service design bureau in Harderwijk dat design en trainingen creëert voor iedereen! Bij Yava kan je terecht voor designs van Ya to Z. Yava is opgericht door Yara van Schaik in augustus 2021. Vol passie en enthousiasme wordt er aan jouw design idee, vraag of probleem gewerkt. Of dit nu een design training op locatie is of het creëren van gepersonaliseerde templates. Daarbij is het zelfs mogelijk om een gedesignde website te laten bouwen dankzij de samenwerking met full-stack developer www.larsvanduijkeren.nl.

De missie van Yava

De missie van Yava is om bedrijven te helpen zich visueel beter te presenteren. Zo kunnen zij zich in de markt op een gepersonaliseerde en professionele manier positioneren. De online markt is groot dat het hard werken kan zijn om nog op te vallen. Het juiste design voor je website, resources en social media kanalen heeft daarop een enorme impact. Al is de inhoud van je nieuwsbrief, folder of website nog zo sterk. Zonder het juiste design komt deze informatie niet tot zijn recht en zullen gebruikers niet geïnteresseerd zijn om deze informatie te lezen. Wil je weten wat Yava voor jou kan betekenen? 

Online en offline projecten

Benieuwd wat Yava voor jou kan betekenen? Laat je inspireren door de uiteenlopende projecten in mijn portfolio. Wie weet staat jouw project hier binnenkort ook tussen!

Opdrachtgevers

Yava heeft voor bedrijven van klein tot groot en van eenmanszaken tot start-ups mogen werken. Daarom is Yava er voor iedereen, dus ook voor jou!

Yava - Open Ateliers logo - zwart
Yava - Bella Ciao logo
Yava - Rouw in de praktijk logo
Yava - Kinder logo - zwart
Yava - Nansee logo
Yava - Fuentes logo - zwart
Yava - Looks logo - zwart
Yava - Albert Heijn logo - zwart
Yava - 4NG logo - zwart
Yava - Post-NL logo - zwart
Yava - Golden Dot Awards logo - zwart
anouk dance experience logo
centraal ketelhuis logo
de baak logo
websheriff logo
nextvenue logo
Yava - Kok Experience logo - zwart
Yava - Knowledge mile logo - zwart
Yava - Hogeschool van Amsterdam logo - zwart

Review – Melissa, Next Venue

Samenwerken met Yara gaat super! Yara communiceert duidelijk, reageert snel en geeft een duidelijke planning aan. Wanneer nodig vraagt ze om verduidelijking van de briefing, ook dat is prettig. Zo weet ze zeker dat ze de juiste vertaling naar een eindproduct kan maken. Bovendien is ze altijd enthousiast en komt ze haar afspraken na. Aanrader dus!

Wil je meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Neem contact op