Instagram Story expert worden?

Volg dan mijn online masterclass: 17x Instagram Story Geheimen. Tijdelijk van €49,99 naar €39,99!

Meer informatie

Social media

Social media versterkt jouw bedrijf, product en branding. Als daarbij ook nog eens jouw social media content in lijn is met jouw huisstijl dan heb je de perfecte formule.

Yava - Opvallende content- icon

Opvallende content

Maak indruk met passende content die jouw bedrijf representeert.

Yava - Consistent - icon

Consistent

Jouw content op socials zullen altijd bij elkaar passen dankzij op maat gemaakte templates.

Yava - video - icon

GIFs en stickers

Dankzij gepersonaliseerde GIFs en stickers val je op op social media.

Yava - varierende content - icon

Varierende content

Blijf interessant door foto’s en visuals af te wisselen met GIFs en stickers.

Social media door Yava

Beheer je een social media account dat maar niet uitstraalt wat je wilt? Is de branding niet consistent in alle content terug te zien? Gebruik je video’s die net niet jezelf, je bedrijf of product presenteren zoals ze zijn? Wil je opvallen met professionele content of GIFs volledig in jouw huistijl?

Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Social media branding

Social media is tegenwoordig een erg belangrijke manier om jouw brand te promoten. Daarom is het belangrijk dat je content consistent en professioneel is. Daarvoor heb je het juiste design nodig om je content naar een hoger level te krijgen. Zorg er daarom altijd voor dat je designs in lijn zijn met je huistijl. Yava helpt jou om je branding op social media passend te maken aan jouw bedrijf.

 • Kom professioneel over
 • Het design van je content is consistent
 • Je branding wordt steeds vaker herkend
 • Krijg meer volgers en dus potentiële klanten

Lees in mijn blog waarom jouw bedrijf zou moeten werken met eigen social media templates. Bespaar voortaan zoveel kostbare tijd! Klik hier om de blog te lezen.

Social media GIFs en stickers

Hoe leuk is het als je je content nog meer kan personaliseren met GIFs en stickers in je eigen huisstijl? Laat door Yava GIFs van jou en/of je personeel opnemen zodat wereldwijd iedereen jouw GIFs kan gebruiken op social media. Vervolgens maak je het af met gepersonaliseerde stickers voor jouw bedrijf. Deze worden ook volledig in overleg naar jouw wensen ontworpen en geanimeerd. De GIFs en stickers van Broodje Dunner zijn binnen een zeer korte tijd meer dan 5,1 miljoen keer bekeken!

 • GIFs van jezelf en/of je personeel
 • Geanimeerde stickers van je logo
 • Geanimeerde stickers van je beeldmerk

Social media advertenties

Adverteren doen we al jaren niet meer enkel in de krant, maar ook online. Zo wordt social media grootschalig ingezet om te adverteren. Je bent niet de enige die adverteert op social media. Daarom moet je advertenties hebben die direct opvallen. Daarvoor heb je het juiste design nodig dat precies aansluit op jouw huisstijl, je doelgroep en je boodschap. Neem vrijblijvend contact op met Yava om de perfecte advertenties voor je te laten te ontwerpen.

 • Alle social media platformen mogelijk
 • Volledig in lijn met je huisstijl
 • Naast advertenties ook stories en posts mogelijk

Animatie video

Een mooi design kan nog meer indruk maken als je er een animatie aan toevoegt. Zo valt jouw logo meer op als het met een animatie in beeld komt. Daarbij krijgt je website ook een mooiere beleving als je bewegende visuals hebt. Heb je zelf een mooi design, maar mist het net de kers op de taart? Soms kan een simpele animatie al veel verschil maken! Neem contact op en dan kijken we vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 • Visual animatie
 • Social media post animatie

Wil je meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Neem contact op