Instagram Story expert worden?

Volg dan mijn online masterclass: 17x Instagram Story Geheimen. Tijdelijk van €49,99 naar €39,99!

Meer informatie

Design en social media training

Zit jij vaak te puzzelen hoe je zelf de mooiste social media posts, flyers en documenten kan ontwerpen? En weet jij dat er meer uit jouw social media kanalen te halen valt? Doe dan mee met de design & social media training!

Ben jij het zat om altijd veel tijd kwijt te zijn met ontwerpen en social media?

Ben jij altijd lang aan het pielen met het maken van visuele uitingen? Weet je dan niet hoe je het beste een tekst neer moet zetten of waar je mooie en rechtenvrije foto’s vandaan moet halen? Dat is zonde van je tijd en energie. Vervolgens als je dan eindelijk tevreden bent met je ontwerp moet je het nog op social media zetten. Dit kan op 1001 manieren, maar welke manier is voor welke soort content nou het beste? Begrijpelijk dat je hier meer over wilt leren zodat jij jezelf of jouw bedrijf voortaan professioneler kan presenteren!

Bespaar voortaan veel tijd met het maken van social media posts

Gelukkig is er de design en social media training van Yava om jou te helpen. Het mooie is dat je voortaan niet alleen veel tijd zal besparen, maar juist dat je voortaan weet hoe je jezelf of jouw bedrijf online en offline professioneler neer kan zetten. Je zal leren wat de meest voorkomende design fouten zijn zodat jij die kan vermijden. Hierdoor zullen jouw social media posts en marketing uitingen veel meer opvallen. Daarnaast leer je op welke manier je interactie kan maken met jouw doelgroep om jouw diensten en/of producten op de best mogelijke manieren te verkopen.

Het programma van de 2,5 uur durende design en social media training

01. Design training (50 minuten)
02. Vragen ronde (15 minuten)
03. Pauze (10 minuten)
04. Social media training (60 minuten)
05. Vragen ronde (10 minuten)

Wat ga je allemaal leren tijdens deze gecombineerde training?

Yava biedt de combinatie van zowel een design training als een social media training. Juist deze combinatie is erg sterk! Daardoor leer je niet alleen de ins en outs van social media, maar ook hoe je mooiere en professionelere social media posts en advertenties zelf kan ontwerpen!

Design training

 • Wat de 13 meest voorkomende design fouten zijn.
 • Hoe je professionelere en consistentere ontwerpen kan maken.
 • Hoe kleurenpsychologie werkt en waar je op moet letten.
 • Wat goede (rechtenvrije en gratis) foto’s zijn die jij kan gebruiken.
 • De basis design principes met do’s en don’ts voorbeelden.
 • Hoe minder poespas hoe professioneler en strakker.

Social media training

 • Hoe je de social media checklist gebruikt voordat je wat post.
 • Alle ins en outs op Instagram.
 • Hoe je een inhaakkalender voor jouw social media kan gebruiken.
 • Hoe je het beste interactie kan hebben met je doelgroep.
 • De geheime trucjes om meer mensen te bereiken.
 • Hoe je jouw doelgroep het beste kan leren kennen dankzij de gratis statistieken functie.
 • Hoe je altijd je social media post af sluit met een Call To Action.

De voordelen

 • Door de combinatie van beide trainingen plaats jij voortaan niet alleen beter vindbare posts, maar ook professionelere posts.
 • In deze gecombineerde training worden er voorbeelden getoond van hoe je het beter niet kunt doen en hoe het veel beter kan. Zo zie je heel eenvoudig wat de impact is als je bepaalde dingen anders aanpakt.
 • Zowel voor het maken van visuele uitingen als social media posts zal jij voortaan veel tijd besparen.

Wie wat waar wanneer zijn de groepstrainingen?

 • Wanneer is de training? Dit is volledig in overleg met jouw/jullie wensen.
 • Waar is de groepstraining? Op jouw eigen locatie naar keuze.
 • Voor wie is de training? Voor iedereen binnen het bedrijf die meer wilt leren over hoe je de beste ontwerpen kan maken en hoe je het beste social media in kan zetten.
 • Hoeveel deelnemers kunnen er mee doen? Dit is in overleg afhankelijk van de locatie.
 • Wat zijn de kosten? Dit hangt af van de locatie en het aantal personen.
 • Kan de training ook op maat gemaakt worden? Dit kan zeker! Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken!

Review – Lisa, Volandis

Vanuit mijn werkgever kreeg ik de mogelijkheid om de Design & Social media training te volgen van Yava. Ik heb de training op locatie gevolgd met een gezellige en motiverende groep. Zowel de Design als Social media training zitten goed in elkaar en duren niet te lang. Je krijgt ontzettend veel relevante informatie en tips waar je gelijk mee aan de slag kunt gaan.

Na de training blijf je nog een maand met elkaar in contact via een WhatsAppgroep. Erg handig als je een tip wil opvolgen en er niet uitkomt. Ik heb de training als erg gezellig en leerzaam ervaren en raad de training zeker aan.

Review – Desiree, Rouw in de praktijk

Yava is bij mij op locatie langs geweest om een social media training te geven. Tijdens deze training hebben ik zoveel dingen geleerd waarvan ik niet eens wist dat het mogelijk was. Ik kan nu veel sneller content maken en posten. Ook heeft Yava mij geleerd hoe je bepaalde handelingen zoveel sneller en makkelijker kan uitvoeren. Ook weet ik nu waar ik op moet letten als ik een verhaal of post plaats. Echt een aanrader!

Review – Annemiek, Samen Sterk Trainingen

Met je eigen bedrijf op social media communiceren, ja hoe doe je dat het beste? Ergens weet je wel wat mensen interessant zouden vinden om te zien, maar aan de andere kant miste ik een paar tips en tricks. Waar moet je op letten en hoe zorg je ook dat je post er ook leuk en professioneel uitziet?

Toen ik hoorde van de training van Yava dacht ik gelijk: ja, daar moet ik heen. En dat was ook precies wat ik nodig had. De juiste trucjes, tips en weetjes over social media gecombineerd met de tips en tricks om de post ook in een goed design te zetten.

Yava heeft mij echt op weg geholpen. De kennis die Yara heeft kon ze tijdens de training ook goed overbrengen. Zeker een aanrader!

Review – Ilse, ID-Acting & Coaching

Ik mocht een social media training volgen bij Yava. Yava is kundig en neemt de tijd om veel uitleg te geven en vragen te beantwoorden. Ik ben nu veel kundiger in het gebruik van social media. Ik weet nu beter waar ik op moet letten bij het plaatsen van content. Ik weet nu meerdere ‘geheimen’ om content op Instagram te kunnen plaatsen. Deze training heeft mij echt geholpen.

Design workshop voor Harver

Ook Harver heeft een design workshop gedaan. In deze workshop leerden de werknemers hoe zij geheel binnen de huisstijl van Harver op de snelste manier professionele ontwerpen konden maken. Klik hier onder om meer over deze case te lezen!

Er is maar plek voor 10 deelnemers, dus schrijf je snel in!

Schrijf je hier in!